Skip to main content

Översikt

Datakontroll ställs in per arbetsyta, inte för hela teamet samtidigt. Du öppnar området från teaminställningarna eftersom arbetsytor hanteras under ett team.

Var du hittar det

Använd följande sökväg för att öppna det här området.
  1. Öppna Teaminställningar.
  1. Gå till fliken Arbetsytor.
  1. Välj ett arbetsytekort.
  1. Öppna fliken Datakontroll.

Vad du kan konfigurera

  1. Förbättra AI-förslag för alla användare
    • Styr om data från den valda arbetsytan får användas för att förbättra AI-förslag.
  1. Ta bort chattloggar
    • Tar bort alla chattloggar i den valda arbetsytan.

Viktiga saker att känna till

  • Radering av chattloggar går inte att ångra.
  • Ändringar gäller bara den valda arbetsytan.
  • Om du hanterar flera arbetsytor behöver du granska datainställningarna för varje arbetsyta separat.

Team- och arbetsytescope

  • Teamnivå: medlemskap, integrationer och övergripande styrning av arbetsytor.
  • Arbetsytenivå: operativa datainställningar som chattloggar och andra inställningar för den enskilda arbetsytan.

Relaterat